Skip to main content

Geweldig nieuws: de Podiade 2024 in Soest staat gepland voor zaterdag 14 september 2024! Na het enorme succes van vorig jaar, kunnen we niet wachten om opnieuw samen te komen en een dag vol plezier en samenhorigheid te ervaren.

Herinner je je vorig jaar nog? Het was een fantastisch feest waar mensen van alle leeftijden samenkwamen in de van Weedestraat om te genieten van muziek, dans, theater, gezellige winkels en nog veel meer. En dit jaar willen we het nog specialer maken!

Of je nu 10 bent of 100, iedereen is van harte welkom! Of je nu wilt genieten van muziek, deel wilt nemen aan dansworkshops of gewoon wilt genieten van de sfeer, er is voor ieder wat wils.

Dus, noteer 14 september in je agenda en kom langs voor een dag vol plezier, creativiteit en verbinding op de Podiade 2024!

Wil jij ook optreden tijdens de Podiade? Dat kan! 
Wil je schitteren op het podium? Wil je je talenten delen met een publiek dat snakt naar nieuwe ervaringen? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je! Meld je aan als artiest voor de Podiade 2024!

Of je nu al jarenlang optreedt of net begint met het delen van je passie, we willen jouw talent zien schitteren op ons podium. Dus, pak je instrument, stof je dansschoenen af, poets je gedichten op en laat ons zien wat je in huis hebt!

Samen maken we van de Podiade 2024 een onvergetelijk feest vol muziek, dans, poëzie en andere podiumkunsten. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en laat je creativiteit de vrije loop op ons podium!