Skip to main content
MuziekNieuwsOverigUncategorized

Nieuwe podiumroute voor Soest & Soesterberg!

By 8 mei 2023september 6th, 2023No Comments

Soest – De Van Weedestraat en Steenhoffstraat worden op zaterdag 16 september 2023 omgetoverd tot een bruisende podiumroute tijdens de Podiade Soest.
Het evenement brengt muziekscholen, dansscholen, orkesten, bandjes, theater en artiesten uit de gemeente Soest samen om het publiek te vermaken met muziek, dans en theater
.

De bezoekers kunnen verder genieten van verrassende optredens op straat, bij de horeca en misschien zelfs in winkels. Volwassenen en kinderen krijgen zin om mee te doen met jam-sessies, een zangcafé, orkest- of dansworkshops en andere activiteiten die worden aangeboden.

Kraak de Kluis!
En heb je wel eens een kruis gekraakt? In het Lou-vre, voormalig bankgebouw, staat een kluis. Via een Kraak de kluis route vind je de code waarmee jij de kluis opent! En natuurlijk krijg je hier iets voor terug. De deelnemende ondernemers hebben prachtige prijzen ter beschikking gesteld.

Tip: De puzzelstukjes zijn te vinden in winkels, restaurants, op de podiumlocaties en op “vossen”.

Wil je meedoen? Dat kan! 
Houd het zomergevoel vast en probeer eens een ukelele te bespelen. Voor iedereen toegankelijk.
Heb je wel eens een P-bone geprobeerd? Een soort trompet, maar dan iets makkelijker. Samen met PVO en enthousiaste docenten, leer je een deuntje spelen. Of lekker zingen tijdens een zangcafé. En dan zijn er nog genoeg dansworkshops en een jamsessie door de Brandstof huisband. Kan je eindelijk eens achter een drumstel zitten! Alle workshops zijn GRATIS!

De Podiade Soest vindt plaats op zaterdag 16 september 2023 van 12.00 – 17.00 uur en loopt door de Van Weedestraat, een gedeelte van de Steenhoffstraat t/m nr. 46, Kerkplein en Spoorstraat.
Voor de Podiade Soest is een werkgroep bestaande uit diverse vertegenwoordigers van het culturele veld, samengesteld. Namens de werkgroep nodigt Anita Vreugdenhil, cultuurconsulent Soest en Soesterberg, iedereen uit om aan dit bijzondere evenement deel te nemen.